Inleefdag in woonzorgcentrum ’t Heuverveld

By GLS Ruiter 5 jaar ago
Home  /  6de leerjaar  /  Inleefdag in woonzorgcentrum ’t Heuverveld

Op vrijdag 20 september ging het zesde leerjaar voor de eerste keer naar ’t Heuverveld in Waasmunster. ’t Heuverveld is een woonzorgcentrum voor bejaarden waar het zesde leerjaar dit schooljaar 4 keer naartoe zal gaan.

Het was strapdag op vrijdag 20 september, dus ging het zesde leerjaar met de fiets naar ’t Heuverveld. Juf Lieve ging mee als extra begeleider. Onderweg kwamen ze zelfs een agent tegen die hun hielp oversteken bij een drukke weg.
Na ongeveer 20 minuten rijden, kwam het zesde leerjaar aan bij ’t Heuverveld. Daar werden ze ontvangen met een uitgebreide PowerPoint. Aan de hand van opdrachtkaarten kreeg elke leerling een taak om die voormiddag uit te voeren. Er moesten leerlingen turnen, poetsen, klusjes uitvoeren, meedraaien met de kinesist, koken, … De meesten vonden dit erg leuk. Sommige leerlingen zagen zelfs hun grootouders in het woonzorgcentrum.
Na het inleefmoment kregen de leerlingen een rondleiding in het gebouw en wandelden ze ook over de rest van de campus.
Als beloning voor hun ‘harde werk’ kregen ze allemaal een warme maaltijd aangeboden. Op het menu stond wortelsoep, vissticks met frieten en groenten en een lekker ijsje als dessert.
Na het eten fietsten ze terug naar school.

Iedereen heeft genoten van deze leuke dag. De leerlingen kijken al uit naar de volgende activiteit.

 

Groetjes van het zesde leerjaar!

Category:
  6de leerjaar
this post was shared 0 times
 100