Volksspelen in ’t Heuverveld

By GLS Ruiter 5 jaar ago
Home  /  6de leerjaar  /  Volksspelen in ’t Heuverveld

Op vrijdag 7 december is het 6e leerjaar op bezoek geweest bij de bewoners van ’t Heuverveld in Waasmunster. Ze zijn er met de bus naartoe gereden.

Toen ze aangekomen waren, kregen ze een naamplaatje. Daarna mochten ze in groepjes de bewoners van hun kamers halen (als ze mee wilden spelen). Ieder kind hielp een bewoner om samen alle volksspelen te spelen. Als ze alle volksspelen hadden gespeeld, konden ze nog eens opnieuw proberen om hun scores te verbeteren. Als ze de punten goed vonden, mochten ze hun blad afgeven. Ze kregen dan ook een drankje aangeboden. Als iedereen het scoreblad had afgegeven, telde de juf de scores op. Als alle scores waren opgeteld, kondigde een vrijwilligster van ’t Heuverveld  de hoogste scores aan. De winnaars kregen een zakje met snoepgoed (o.a. mokjes, een lolly en marshmallows). De kinderen die niet in de top 6 zaten, kregen een lolly als troostprijs.

Na een dag vol spelletjes en lekkers reden de leerlingen terug naar school. Ze waren om 16.15 uur terug op school. De meesten van de klas vonden het een leuke dag.

Lotte Rogiers 16/12/’18

Category:
  6de leerjaar
this post was shared 0 times
 200